Bloggare i Skolfront

teachers-cornerI Skolfront på torsdag kl 19:30 i SVT2 summerar några skolbloggare året som gått. Filippa Mannerheim från Dagens skola och Mikael Wendt kommer att delta (i alla fall enligt informationen jag fick i dag). Programmets huvudtema är dock ”svensk skolas sorgebarn, matematiken” vilket jag skrev om förra veckan. Missa inte det!

Länkar till andra bloggar om: , , , , , , ,
Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Debatt och politik, skolpolitik och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Bloggare i Skolfront

 1. Janne skriver:

  HEJ
  Läser din blogg lite då och då. Hoppas det är OK att jag länkar hit från min. Jag har iofs redan citerat dig om flumpedagoger eftersom du uttryckte det jag själv tänkte, fast på ett klart bättre sätt.
  Tyvärr missar jag skolfront på torsdag, men lycka till i rutan!/JANNE

 2. christermagister skriver:

  Tack, men jag kommer att sitta hemma i min egen soffa! När jag pratade med programledaren så behövde de en neutral bloggare (i skolpolitiska frågor), och det kan jag inte påstå att jag är! 😉

 3. Svante skriver:

  Och i morgon blir det (kanske) ny ved på den brasan, för då släpps resultaten från senaste TIMSS-studien.

 4. Hej -jag fick också frågan om bloggdeltagande… men passade inte heller riktigt in – jag tycker det ska bli spännande att titta på skolfront på torsdag. Allt gott, Anne-Marie

 5. Filippa skriver:

  Tipsade faktiskt Filip om dig och din blogg ChristerMagister! För jag tycker du har en himla bra blogg och skriver så bra! Synd att du inte var neutral nog, då hade vi fått träffas och snacka skola, kul, kul – antar att jag vägde över enormt åt det värderande vänsterflumhållet hehe 🙂 Men mixen blev ju bra ändå, tycker jag.

 6. christermagister skriver:

  Tack för de orden Filippa! *rodnar glatt* 😉

  Jag tycker att det var en bra mix och ett trevligt samtal, om än lite kort. Kul att just bloggare uppmärksammades. Vi vanliga ”Svenssons” börjar få lite inflytande på dagens debatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s