Imperial State Electric

I går kväll hade vi personalbondande verksamhet med arbetslaget; en viktig aktivitet hur den än ser ut. I mitt arbetslag började vi med en god restaurangmiddag där det var OK att prata om jobbet, men när vi sedan gick till Debaser och såg Imperial State Electric var det arbetspratförbud. Det var en mycket lyckad kväll på alla sätt och vis!

Jag har lyssnat en hel del på Imperial State Electrics debutalbum och var inte helt såld (kanske för att jag saknar Hellacopters och jämför med dem) men live var de magiska!

Gårdagens konsert spelades in av SVT och kommer att sändas i Klubbland så småningom, men på YouTube ligger redan ett par privatklipp uppe. Bandet hade två trumset på scenen och det var riktigt mäktigt; spola fram till ca 5:30 i det här klippet. (Om du tittar från början kan du också se hur proffs hanterar strängbyten.) En annan kul grej var att hela bandet stannade kvar i lokalen och drack öl och minglade på ett helt naturligt sätt efter spelningen; det måste vara skönt att kunna göra utan att bli nedsprungen av fans som inte förstår att hålla ett rimligt avstånd!

Länkar till andra bloggar om: , , , ,

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Läraryrket, Musik, Privat och foto, Skolvardag och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Imperial State Electric

  1. Pingback: Imperial State Electric « School´s Out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s