Vill du smaka korv?

En reklamskylt där röda kvinnoläppar omsluter en tjock grillad korv har tydligen orsakat rabalder i Simrishamn och nu är den anstötliga skylten borttagen. (SvD, DN)

Jag undrar om den här (goda) tyska korven har någon framtid som exportvara till Sverige…

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Humor, Privat och foto och märktes , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Vill du smaka korv?

 1. AV skriver:

  Och hur vet man att dessa sexuella läppar är kvinnliga? I dessa HBTQ-tider där inga könsattribut ska tas för givet kan varken kön eller genus på denna person avgöras. Får säga att de hysteriska kvinnorna och deras ädle riddare i Simrishamn verkar ha en gammaldags heteronormativ analys av bilden. Unket var ordet!

 2. E. Floyd skriver:

  Tomelilla Hyrkart erbjuder könsbestämning av genuspedagoger. När det diskuteras könsbestämning undrar jag om Loreen är en kvinna eller ett hen. Om Ls peruk byts ut tror jag att L med framgång kan tävla i manlighet med Tomas di Leva. När nu L alltid visar sig i säckiga kläder kan jag inte avgöra vad som döljs därunder. Kan någon? Är L en väl planerad kupp av hönsligan? (Hen Team Sweden)
  Om vi nu återgår till Tomelilla och den där erbjudna könsbestämningen. När jag nu inte kan könsbestämma L hur skall då personalen på Tomelilla Hyrkart kunna könsbestämma genuspedagoger? Jag vill bara påpeka att när kvinnoläppar omsluter min korv vill jag att de är målade med sugäkta läppstift så att inte korven blir röd, blir den det blir jag utskrattad nästa gång jag går på badhuset.

 3. Anna skriver:

  Jag köper Landjäger styckvis i Hötorgshallen – men då säljs de ju utan bild förstås. Men goda är de så jag förstår att hon ser så lycklig ut på bilden 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s