Christermagister omlokaliserar

Efter fyra år i Malmö har det blivit dags att flytta norröver igen. Jag kommer att sakna den lagom stora staden där man kan cykla vart man än ska. Jag kommer att sakna närheten till havet, de milda vintrarna och den internationella känslan i staden. Jag kommer att sakna möjligheten att gå på konsert eller nattklubb utan att behöva boka biljett flera veckor i förväg eller stå i långa köer; och jag kommer förstås att sakna mina kollegor och elever.

Men jag ser fram emot att utforska Stockholm ordentligt och hittar säkert nya favoritställen, och jag ser fram emot att möta nya kollegor och elever. Jag är född och uppvuxen i Södertälje och instinktivt känns huvudstaden lite för stor och grå… Jag har garderat mig genom att bosätta mig söder om city i en villa som byggts om till fyra stycken bostadsrätter. Här kan jag slappna av på uteplatsen med en kopp kaffe och paj med mina egna rabarber och ändå ha city på bekvämt avstånd. Lägenheten nere till höger är vår. På baksidan finns en stor trädgård och i källaren finns en liten relaxavdelning med bastu!

Jag återkommer snart med lite information om min nya arbetsplats, men flytten innebär att jag bara kommer att ha sporadisk tillgång till dator och nät den kommande veckan.

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Privat och foto. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Christermagister omlokaliserar

 1. Mats skriver:

  Va?
  Jag som skulle visa dig Österlen! Vad var det som hände?

  Lycka till!

 2. Patrik skriver:

  Ah, jag som hoppades på att få bli kollega till dig på någon skola i Malmö. Jag tröstar mig med att din av mig uppskattade blogg fortfarande finns nära till hands!

 3. Bertil Törestad skriver:

  Christer!
  Välkommen till Stockholm! Här har vi det rätt bra faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s