Inte bara lärare -Tobias Borelius

I går kväll såg jag kollegan Tobias spela på Vinylbaren här i Malmö och därför är det hög tid för ett nytt avsnitt i serien Inte bara lärare. (Tidigare inlägg finns här och här)

Till vardags är Tobias klasslärare för de halvstora barnen i grundskolan. Han är också gitarrist och sångare i bandet Emerald Park och har numera även gjort solodebut. På sin soloskiva Du känner mig för väl, farväl sjunger han på svenska och i går kväll började han med att framföra några låtar från den skivan.
I Emerald Park sjunger Tobias på engelska och behöver verkligen inte känna sig ensam; i går kväll klämde man in sex personer på den lilla scenen, men jag har en känsla av att man ibland är fler än så. (Violinisten fick inte plats i bilden, sorry…)
Jag noterade att antalet strängar på Tobias instrument blev färre och färre under kvällen, från tolv till fyra… Om det har att göra med vad som hände i pauserna vet jag inte säkert; jag ska fråga under måndagsmötet! 😉

Länkar:

Läs mer om Tobias i denna artikel
Emerald Park på MySpace
Emerald Park på Spotify
Tobias Borelius på Spotify
Tobias Borelius på MySpace
Tobias Borelius på Facebook

Länkar till andra bloggar om:
, , , , , , , ,

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i foto, Inte bara lärare, Malmö, Privat och foto och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s