Frid

I Nina Xi´s fotoutmaning är veckans tema Frid… Det är ett svårt ord som ger upphov till en massa olika associationer; inte alla positiva… För ett par veckor sedan rullade dimman in över Malmö och promenaden genom staden var i alla fall fridfull. Malmöhus har använts som fängelse och det är högst tveksamt om de intagna upplevde någon frid…

Men kanske upplevde offren eller deras efterlevande ett slags frid av att någon fick ta sitt straff? Strålföraränkan är obarmhärtig i sin dom, klicka här.

Fler dimmiga bilder i Malmöbloggen.

Länkar till andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Annonser

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Det här inlägget postades i foto, Malmö, Privat och foto, reflektioner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Frid

  1. Gärdsmygen skriver:

    Läcker bild! Dimma kan verkligen förmedla frid, det brukar vara så tyst och stilla i dimman. Dimman kan också skapa en oroskänsla, speciellt när den drar in över havet. Här ser jag dock enbart frid!

  2. Håller med gärdssmygen om bilden. Frid känns som ett avlägset ord just nu dock. Omdömen, utvecklingssamtal, provhögar och betygsvarningar är ord som känns mer ”inne”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s