Kronprinsessan och jag

Mediainnehållet i juni 2010 kommer antagligen att medföra att jag för lång tid framöver kommer att bli illamående om någon säger orden ”bröllop” eller ”fotboll”. Fotboll är jag likgiltig inför och trots att bevakningen runt bröllopet skapar en känsla av att någon tvångsmatar mig med rosa sockervadd så är i alla fall Victoria en mycket sympatisk person som är värd att uppmärksamma.

För några år sedan tilldelades min arbetsplats Bertil Hults prisför bästa praktiska exempel för att integrera insatser mot dyslexi i grundskolans vardagliga verksamhet”, och kronprinsessan dök upp med en check på 100 000 Kr och en blomsterbukett. Hon var imponerande avslappnad och trevlig mot eleverna trots sitt följe av livvakter och reportrar. Själv hade jag större problem med att hålla en vanlig lektion när Victoria slog sig ner vid bordet och sex kameror började smattra bakom ryggen (längst ner till höger).

Länkar till andra bloggar om: , , ,

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Kronprinsessan och jag

 1. Anne-Marie skriver:

  Jag lyckönskar din verksamhet. Man får ljus på sin verksamhet genom besök och utnämningar. Det kan vara gott. Jag har gjort en liten film där Kungen deltog med all den äran. Det glömmer jag aldrig. Det var så självklart. Men jag tror att det var innehållet som samlade oss och det är alltid bra. Oavsett. Ha en bra och vanlig dag. Själv skriver jag. A-M

 2. Anne-Marie skriver:

  Du visade upp din lektion för alla. Det är jag stolt över! Även om du fick ett plötsligt fokus, allt gott igen, A-M

 3. Svd hade sex sidor bröllop i går, sju sidor i fredags, resten är VM. Vill ha tillbaka mina pengar.

 4. Plura skriver:

  Uppmärksamhet är inte lätt att få. När den ges ska man med all rätt proklamera den utan att skämmas. Det god med gratis uppmärksamhet är att man får en trovärdighet och något som skapar uppmärksamhet. Vet själv efter att två gånger haft äran att få vara på samma fest som majestätet.

  • Christermagister skriver:

   Ja, och trots att jag inte är för monarki så tycker jag att media oftare borde uppmärksamma alla de ”vanliga” projekten som kungafamiljen engagerar sig i och inte bara leka skvallerpress.

  • Plura skriver:

   Helt riktigt. Men det är väl det skvallerpressen betraktar som icke händelser. De tänder ju på tre saker: sex, drottning Silvia och siffror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s