School´s Out

School´s Out 01Jag har startat en till blogg, och jag ser nu att den del jag valde som bild liknar ett cigarettpaket…

Men det kanske är symboliskt.

Det händer ganska ofta att jag vill skriva någonting som inte passar in varken i den här bloggen eller i den som jag har tillsammans med Hanna. Jag har ett behov av att skriva lite mer personligt ibland och av att kommentera lite mindre seriösa händelser. Framförallt är jag sugen på att skriva mer om musik.

Min tanke är att alla inlägg i ”School´s Out” ska ha någon slags koppling till musik; det kan vara en bra låt att lyssna på, en text att fundera runt eller bara ett citat som passar in till något annat som jag vill kommentera… Vi får se hur det utvecklar sig!

Den nya bloggen är ett komplement till den här bloggen. Den kommer bara att ta över fotoutmaningen MusikFoto, annars kommer allt att vara som vanligt här. Jag hoppas att du besöker mig även i den nya bloggen ibland; även rastverksamheten är viktig! 🙂

Klicka gärna på bilden med en gång och ge mig feedback på hur sidan ser ut. Något som ser konstigt ut i din webläsare? Något som du tycker fattas?

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Privat och foto, reflektioner. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till School´s Out

 1. Janne skriver:

  Skulle vara att headern känns lite fattig, men det kan ju kompenseras av en mängd intressanta inlägg när du kommit igång. 😉

  Det är svårt, det där med att hitta ett sätt att omfatta allt man vill skriva om. Att samla allt på att ställe blir lätt spretigt och svåröverskådligt, medan metoden(?) att fördela sig på flera bloggar kan resultera i att det generella intrycket blir ett av inaktivitet. Att man skriver lika sällan på alla bloggar.

  För övrigt hade jag räknat med en annan låt i premiärinlägget. Bloggtiteln gav mig falska förhoppningar… 😉

  • christermagister skriver:

   Headern var inte mycket att göra åt eftersom jag gillade designen i övrigt, jag kanske hittar något annat så småningom.

   Jag ska tänka på att sprida ut inläggen… Jag har inte direkt några höga ambitioner med mitt bloggande. Jag gör det mest för min egen skull… och din förstås! 🙂

   Ja, jag valde Start me up för att jag tyckte att texten passade så bra som första inlägg, men visst hade Schools Out varit minst lika lämplig… Kanske ska den alltid finnas länkad i vänsterkant… Vi får se!

 2. Janne skriver:

  Designen (Garland) är ”mitt” administrationstema och det som dyker upp varje gång jag ska uppgradera nåt på sajten – och varje gång nåt går fel och jag tror att allt lösts upp och spridits som stoft över cyberrymden.

  Det är alltså i nuläget lite ångestladdat att besöka School’s Out-bloggen. Men jag får vänja mig… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s