Inte OK Obama!

När president Barack Obama är ute och reser ställer det till problem. På fredag kommer Köpenhamn att drabbas av trafikstockningar (SvD) och Öresundsbron måste stängas av under några timmar (Sydsv), trots att man inte ens har informerat Skånetrafiken om det… (Sydsv)

Det här är väl ett besvärande faktum som man måste stå ut med ibland, för den goda sakens skull, men när jag läser att anledningen till Obamas besök är att han ska göra reklam för sin hemstad Chicago som OS-värd 2016 känner jag bara för att säga: ”Stanna hemma Obama! Eller åk någonstans och gör nytta! Ska du ställa till med sådana problem och antagligen kosta en väldans massa pengar får det i alla fall vara för någonting vettigt!”

Ja, Obamas resa kan ge politiskt bakslag, oavsett utgången i omröstningen. (SvD) Jag tycker att det vittnar om ett förakt för vanligt folk. Varför går man med på det? Är det OK att Obama dimper ner var som helst, av vilken anledning som helst, och ger upphov till ett sådant säkerhetspådrag? Det tycker inte jag!

Länkar till andra bloggar om: , ,

Annonser

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Det här inlägget postades i Debatt och politik och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s