Svart och röd

Veckans Fredagsfärger är svart och röd och jag har glömt lägga in någonting om konserten med The International Noise Conspiracy som jag såg i maj. Kortfattat kan man säga att konserten var riktigt bra, men tyvärr var det många som missade den… Det var alltså väldigt lite folk där. Jag har sett bandet live tidigare, och det verkar som att de alltid gör sitt yttersta på scenen. Imponerande att hålla en sådan energnivå genom en hel konsert med så pass liten publik. Guldstjärna för det!

I tisdags när vi var på Liseberg hade jag på mig min svarta och röda bandtröja som jag köpte under konserten. En man jag mötte i parkeringshuset kom fram och var överlycklig över att se mig i tröjan; det var nämligen trummisens pappa visade det sig! 🙂
Fredagsfärger svart och rött

Länkar till andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i foto, Musik, Privat och foto och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Svart och röd

 1. Rajson skriver:

  Tänk vad lite som kan glädja andra!
  Bra att de hade snygga tröjor.
  Vill bara info. att jag kör igång MusikFoto igen!Skulle vara kul om du ville åter bidra med lika fräsha inlägg som i våras. Det behövs lite motvikt till mina och de övriga damernas nostalgitrippar!
  HA det gott!

 2. Pialotta skriver:

  Gillar din bild gillar ditt inlägg.. riktigt bra bild verkligen och färgerna de stämmer bra de:-)) Ser här ovan att Rajson kör igång igen .. har väntat på det.. musik de är bra de;-)
  Trevlig helg till dig/Pialotta

 3. kadermo skriver:

  Snyggt, känner inte till orkestern, men i alla fall.

 4. christina skriver:

  Härlig bild och du ser mycket nöjd ut på den lilla bilden!

  Ska på kalaset i stan ikväll. Det blir Europe på Götaplatsen! För 2 dagar sen kollade jag in Hammerfall, vilken scenshow!! Musiken är inte min, men det är häftigt med artisteriet.

  ha det gott!

  Christina

 5. Jah Hollis skriver:

  Så lite tid, så många band och artister man vill se. Det är inte bara Malmöfestivalen som är i gång nu. I Göteborg är det Way out west och i Köpenhamn Beatday.

 6. Susanna skriver:

  Jag gillar konserter där det inte är så mycket folk – då har man ju själv en chans att komma nära. Ser att du var nära, annars hade du ju inte kunnat ta ett så bra foto. Gillar färgerna, inte bara det röda och svarta. Cool!

 7. ASSA skriver:

  Morsom løsning på ukens utfordring 🙂

  Ha en flott weekend!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s