Orättvist!

bortforsladOm man skaffar en miljöbil får man en massa fördelar, men vad händer när man låter bilen stå och cyklar i stället? Jo, man får p-böter för att man står på samma plats för länge och hotas med bortforsling av bilen! Otacksamt!

Uppdatering 1: Och att få tag på någon som kan lösa problemet, eller åtminstone förlänga tidsfristen för bortforsling, innebär flera timmar i telefonkö med irriterande skvalmusik i öronen! (Bilen startar inte, och nej, det är inte löst ännu!) Uppdatering 2: Det kostade mig 900 spänn att få bilen till verkstaden, men nu blir den inte bortforslad i alla fall… Fortsättning följer! Uppdatering 3: Kostnaden blev:  600 Kr i p-böter, 900 Kr för transport till verkstaden och 6498 Kr för byte av batteri, den årliga servicen och några torkarblad… Precis vad en student behöver!

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Privat och foto, reflektioner, Student. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Orättvist!

  1. Susanne skriver:

    Jag tycker man borde få ännu fler fördelar om man säljer bilen och köper cykel! Kanske billigare cykelreparationer när någon förstört cykeln. 😦

  2. christermagister skriver:

    Ja, man borde ju en cykel, minst! Kanske ett träningskort och fri service av cykeln också… och regnkläder 😉 Där ser man hur seriösa de är med miljötänkandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s