Sista skriket

sista-skriketSom jag skrivit tidigare gillar jag att chansa när jag köper skivor. Ingenting (nästan) går upp mot glädjen när man lyssnar igenom en nyinköpt skiva för första gången och tycker att den är så där riktigt jäkla skitbra, för att tala klarspråk. Att köpa skivan ”Hela skiten är en jävla zombie” med Sista skriket var visserligen ett ganska säkert kort. Hur kan en skiva med bl a följande punkiga titlar vara dålig?

”Svin”, ”Lobotomera”, ”Käftsmäll”, ”Lilla Svensson”, ”Kan du inte ta och hålla käft!?”,” Jag vill inte va med!” ”Arbeta din jävel!” och ”Pengar gör dig inte fin, även du kommer att dö!”

Riktigt bra kängpunk med en touch av Ebba Grön väl värd din uppmärksamhet!

Som ett första steg i min lilla utvärdering av gratisalternativen på nätet kan jag nämna att skivan inte finns på vare sig Spotify eller Tunerec, men jag har länkat till gruppens MySpace-sida ovan. Annars är jag positivt överraskad över hur bra Spotify fungerar och över den stora mängd musik jag faktiskt hittar! Tunerec har jag inte riktigt hunnit med ännu, men det kommer, det kommer.

För övrigt undrar man ju i vilken värld danzbanden lever?! Är det coolt att heta Larz-Kristerz i deras värld? Eller är de ironizka och har självdistans? (Självdizdanz…) 😉

Länkar till andra bloggar om: , , , , , , , ,
Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Debatt och politik, fildelning, Humor, Musik, Privat och foto och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sista skriket

 1. Jag läste ett blogginlägg för några månader sedan om att så fort tidningarna skriver om Zlatan försöker de få in ett z i rubriken. Där fanns ett exempel där det stod något om ”rivztart” eller dylikt… Bloggaren hade försökt komma på egna, roliga rubriker på temat och det roligaste han hittat på dittills var ”Zlatan: Jag har zkelettcanzer”.

  Så hemskt, men ändå så roligt. Apropå z-hysteri alltså =)

 2. Janne skriver:

  Kan man få en inbjudan till Zpotify, tro?

 3. Ratso skriver:

  Aha, Sista skriket ligger på det smått legendariska skivbolaget Beat Butchers (http://sv.wikipedia.org/wiki/Beat_Butchers) som förmodligen inte skrivit kontrakt med Spotify än. Frågan är också om de vill riskera sin underground-image som oberoende skivbolag och gå med? Blir spännande att följa. (För Sista skriket hade det nog varit en perfekt plattform för att kunna nå ut till ännu fler människor.)

 4. christermagister skriver:

  Lärarztudentzkan: Vizzt är det lite luzztigt, men coolt…? Nja…

  Janne, jag vet inte hur man förtjänar inbjudningar att ge bort, men får jag tag på någon så är du först i kön!

  Ratso: Kanske räcker MySpace som plattform för Beat Butchers artister? De är ju ganska duktiga på att ge ut samlingsskivor också. Att Spotify är reklamfinansierat kanske kan påverka valet och utbudet också… Det är ju inte alla som vill gynna storbolagen, och antagligen vill inte de veta av alla artister heller… Som du säger så ska det bli spännande att se vad de nya lagliga alternativen i kombination med den nya lagen innebär för utvecklingen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s