SMS från påven

Påven har börjat med SMS för att nå ut till dagens teknikintresserade ungdom. (DN)

Vad är det för fel på ett direktmeddelande från huvudkällan i traditionell form, undrar jag?

Dagens tips är bloggen ”Hertiginnan Anne af Uppsala”. Hon har nyligen retat upp folk genom att skriva om människor med korkade utseenden. Först undrar man ju vad det är för en typ, men gå till huvudsidan och läs lite mer. Missa inte presentationen längst upp i bloggen!

Länkar till andra bloggar om:

, , , , , , , , , , , , ,

Annons

Om ChristerMagister

Bloggande lärare med fotointresse.
Detta inlägg publicerades i Humor, Privat och foto, religion och märktes , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till SMS från påven

 1. Gud har ju redan sysslat med det där ett tag, så varför inte…

 2. christermagister skriver:

  Ja, han har ju visserligen haft lite kommunikationsproblem de senaste tvåtusen åren, så det kanske är rätt tänkt! 🙂

 3. Joakim skriver:

  Dags att se över vad ungdomar får för skräpsms med andra ord.

 4. vad är det för fel på min blogg?
  Jag måste också få säga vad jag tycker och i detta fall tycker jag att vissa människor utstråla idioti vaddå tycker du att de ser smarta ut eller?

 5. gjorde ett inlägg om dig du kan se i min blogg och länkat hit

 6. christermagister skriver:

  Nu tror jag att du har missförstått mig, Hertiginnan! Jag har inte sagt att det är något fel på din blogg, tvärtom så tipsade jag ju om den! Jag var faktiskt inte ironisk! Jag tycker att den är värd att läsa tack vare en sarkastisk ironi. Jag tar förgivet att du gör en parodi på skvallerbloggar, är det inte så? Om inte, så förstår jag att du reagerar, men jag kan inte tänka mig att du är seriös!

  När det gäller ditt inlägg om korkat utseende så kan man ju säga att gränsen mellan rätten att säga vad man tycker och ärekränkning inte är lätt att dra, men när det gäller kändisar så är ju den gränsen väldigt hög i all annan media, så varför inte i din blogg? Jag har sett betydligt värre i ”vanlig” media!

  P.S. Jag har försökt svara i din blogg, men det fungerar inte i dag… Antingen är det något fel på blogg.se, eller på de gamla datorerna på jobbet. Det går i alla fall inte att se verifieringskoden.

 7. björn skriver:

  Upplösa den och ge Jesuitkyrkan (heliga rom kk= ö i karibien tex och hjälpa indianerna där med frukt)

  Ang religion (s skitstövlar)
  Katolska kyrkan
  – jur rätt stat= fick fra och sen ita enhetsstat. Ita rätt enligt folkrätten (full kontroll av sitt territorium) att integrera sitt land. Skett tidigare (Avegnon).
  – EU och religionsfriheten= avskaffa KK (monopol kristendomen påstår dom= sätt ö någonstans eller avskaffa). Stödjer politiska partier (kd) trots evangeliets förbud för stöd till religiösa partier
  – lögn för skydda sitt eget
  – outvecklade skitstövlar= vem har något att lära av dom (bättre å splitras och inte stanna kvar i denna lögn- och mördarorganisation)
  – pedofili = vad godheten vill lära ??? Pga denna satans kyrka (manipulationsverktyg av satan, varit tidigare under 2000 år= skitkyrka)
  – alla sanna har varit emot (Guds rikes hemligheter)= dom följer inte sanningen
  – Aids, smittor, invandring etc= vem är dom att göra sina inkompetenta analyser och bidra till mord och lögnens egna ord (bla i Aids- och kondomfrågorna). Tjänstefel och inkompetens = och då kanske mord etc därav dödsstraff med tortyr är lämpligt. Så skedde ju på 1600-talet då Guds armé följde sanningen. Det var ett pack. Avlatstanken= jfr religiöst parti etc idag (dom följer absolut inte evangeliet= ulvkyrka)
  – säljer in med filmer etc (väck med allt sånt= sanningen, sanningen och sanningen)
  – det är farliga individer (liksom falska ulvkräk i Sv) = ulvar i fårakläder (leende skitstövlar, inkompetens och ondskans attribut). Det är verkligen så på ett metafysiskt (vetenskapligt) plan. Liksom Ulf Ekman etc. Makt korrumperar och det finns ytterst få bra religiösa (organiserade) = bära frukt.
  – bättre å förbjuda kk i Sverige= diktatur (krav demokratiskt etc)
  – sen finns ju en del bra= rimligen skulle man följa en S pol (om man inte manipulerar, infiltrerar) = Jesus röda nattvardsvin (gemenskap)
  Har man inte sanningen (i dess fulla dräkt) vinner man inte
  Kd= moralism och falskhet (vill ju knulla arbetartjejen i röven) och liberalism (samma falska dräkt= jordiska materia)

 8. Erik skriver:

  Hmm, ja jag hade bara tänkt kommentera din bild på en del av Visby ringmur. Gillar fotot, med de lite hotfulla molnen ovanför.
  Ger mig en anledning att publicera en teckning jag gjorde för några år sedan. Från platsen där ditt foto är taget, vandra på förbi stora porten i muren, så finns där en parkbänk där jag väntade in resten av familjen. Under tiden tecknade jag av motivet 😉

 9. christermagister skriver:

  Jo du, Erik, när de där molnen rullade in över staden kände vi att det var dags att dra oss mot bilen! Som tur var så gick det över fort, eftersom vi tältade… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s